
Najpopularnije jelo današnjice PIZZA
Slavimo Međunarodni dan pizze i donosimo vam nekoliko zanimljivosti o tom omiljenom talijanskom jelu. 🍕
Slavimo Međunarodni dan pizze i donosimo vam nekoliko zanimljivosti o tom omiljenom talijanskom jelu. 🍕
U Mlinima savimo 𝓓𝓪𝓷e 𝓴𝓻𝓸𝓪𝓼𝓪𝓷𝓪 i donosimo vam devet zanimljivosti koje možda niste znali o ovom ukusnom pecivu.
Kukuruzno integralno brašno ne potiče na debljanje, a daje dovoljno energije i osigurava sitost kroz duže vrijeme. Ovisno o vrsti kukuruza. Nama je bitno konzumirati brašno od cijelog zrna, a ne od onog kojem su izvađene klice, jer se time gube važni nutritivni sastojci. Upravo takvo brašno, integralno kukuruzno brašno, možemo naći u staroj mlinici u Strugama.
Stigle su niže temperature, vrijeme je blagdana, trgovi i kuće su okićeni, a vesela glazba nam popravlja raspoloženje.
Heljda potječe iz Kine. Ubraja se u žitarice zbog toga što su njene sjemenke jestive i bogate ugljenim hidratima.
Sastojci:
• 500 g Mlini kukuruznog brašna
• 1 l vode
• so
Slavimo Međunarodni dan pizze i donosimo vam nekoliko zanimljivosti o tom omiljenom talijanskom jelu. 🍕
U Mlinima savimo 𝓓𝓪𝓷e 𝓴𝓻𝓸𝓪𝓼𝓪𝓷𝓪 i donosimo vam devet zanimljivosti koje možda niste znali o ovom ukusnom pecivu.
Kukuruzno integralno brašno ne potiče na debljanje, a daje dovoljno energije i osigurava sitost kroz duže vrijeme. Ovisno o vrsti kukuruza. Nama je bitno konzumirati brašno od cijelog zrna, a ne od onog kojem su izvađene klice, jer se time gube važni nutritivni sastojci. Upravo takvo brašno, integralno kukuruzno brašno, možemo naći u staroj mlinici u Strugama.
Stigle su niže temperature, vrijeme je blagdana, trgovi i kuće su okićeni, a vesela glazba nam popravlja raspoloženje.
Heljda potječe iz Kine. Ubraja se u žitarice zbog toga što su njene sjemenke jestive i bogate ugljenim hidratima.