U posjeti Luksemburgu

Kao članovi Richemont kluba od 2013. godine, s Vama ponosno dijelimo činjenicu da smo nedavno završili inspirirajuće putovanje u Luksemburg zajedno sa sjajnim suputnicima, našim prijateljima i poslovnim partnerima – tvrtkama Tim-Zip (www.tim-zip.com), EkosCakes (www.ekoscakes.com), Bread Club (www.breadclub.lu), Slastičarna

Vincek (www.vincek.com.hr), Pekarnica Zemljič, Brioš Tim (www.brios.hr) i Prehrambeno-biotehnološki fakultet (www.pbf.unizg.hr).

Tijekom ovog putovanja posjetili smo nekoliko izvanrednih pekarskih i konditorskih proizvodnji, uključujući Panelux (www.panelux.com), Luxlait Company (www.luxlait.lu) i SeiJos&Jean-Marie (https://www.jjm.lu/), te mnoge sjajne restorane (www.chezirene.net ,www.kaempft-kohler.lu/https://lnkd.in/gmadNH_j) slastičarne i pekarne.

Zahvaljujući sjajnim domaćinima uživali smo u bogatom kulturom programu, upoznali se s prirodnim i povijesnim naslijeđem te trendovima življenja Luksemburga.

Ovo iskustvo proširilo je naše profesionalno znanje i nadahnulo nas za buduće inovacije u pekarstu. Kao članovi Richemont kluba, nastavljamo raditi na unapređenju svojih vještina kroz sudjelovanje na seminarima i sajmovima, te na ovaj način pružamo doprinos postavljanju standarda kvalitete proizvoda.