Zajedno stvaramo obiteljske uspomene

Bitno je u svakom danu pronaći neki razlog za slavlje. U ovom mjesecu povoda nije nedostajalo. Tako smo zajedno sa vama slavili Uskrs, Vaskrs i Bajram. Mnogo povoda da se okupimo oko trpeze i uživamo u Mlini okusima uz naše najmilije.

Pripremali smo punjena kuhana jaja, dijelili recepte i iskustva, koja je tehnika bojenja jaja najbolja. Mi smo se i ove godine odlučili za tradicionalnu, koja se još od davnina prenosi s koljena na koljeno pa je naša Rada jaja obojila u lukovini i crnom vinu te nježno otisnula listiće bilja i cvijeća. Sve što se radi s puno ljubavi i mami osmijeh na lice rado dijelimo s vama. Ono što nas je učinilo sretnima jeste da su naši proizvodi bili dio vaše obiteljske trpeze i proslave.

Kruh nas sve okuplja i dijeljenjem njega osjećamo se da pripadamo nekoj obitelji. Tako ste birali naš Tepsijaš kao neprevaziđeni klasik, koji ide baš uz sve, a za one, koji uživaju u svježe pečenom Kukuruznom kruhu, ranim jutrima smo za naše pekarnice pripremali smo i ovaj kruh savršenog oblika, mirisa i okusa. Bagguete i Rustik za doručak i šoljicu kave uz razgovor na blagdanska jutra, Stara Peka i spomenuti favoriti za sve druge susrete u danu s dragim ljudima i sve delicije, koje su vaše vrijedne majke, sestre, kćeri i vi pripremali za obitelj i goste. Svaki podijeljeni kruh pričao je neku novu priču, anegdotu ispunjenu smijehom, malim ručicama, koje grabe kruh sa stola i uspomenama, koje će trajati zauvijek.

Za deserte smo pripremali čuvenu Bečku šnitu s višnjama i kremom od vanilije, a za ljubitelje jabuka, pripremali smo našu inačicu Jabukovače. Svaki zalogaj miriše na zajedništvo i dijeljenje, a to je upravo naš cilj, da okusima evociramo uspomene na djetinjstvo i lijepe trenutke, da čuvamo tradiciju i okuse, koje ne treba mijenjati.

Ipak, sve provjerene recepture čuvamo, ali ih i dalje nastavljamo unapređivati i samo za vas osmišljati nove. Uvijek vas rado osluškujemo i na naše police dodajemo ono što unaprijed znamo da ćete voljeti.