Slavimo naše vrijedne Mlinarice zajedno

 
 
Nikolina
 
Kažu da žene treba slaviti svaki dan jer baš one svojom ljubavlju sve čine ljepšim i lakšim. Tako je i u našoj obitelji, naše Mlinarice svakim jutrom uljepšaju dan svima onima, koji vole naše proizvode i uži aju u našim okusima. Zato smo mjesec ožujak  ženama s
 
kojima radimo svakodnevno i čije vrijedne ruke pripremaju savršene Mlini delicije. Svaka članica naše obitelji daje svoj doprinos i vrijedan je aset timu i tradiciji, koja traje već skoro stoljeće.Kako bismo drugačije počeli, nego od početka.
Upoznajte Nikolinu. Putem predaka, nastavila je obiteljsku tradiciju i danas gradi brend Mlini. Za nju suokusi sreće svježe pečeno pecivo, svaki uspjeh, dobijena bitka, toplina oko srca i najmanji korak naprijed poticaj su za bolje sutra. Tikvaru, Staru peku i Bur kiflu bira u rapsodiji okusa, koji dolaze iz njene Mlini radionice. Ljubav prema onome što radi i živi, motivacija su da nastavi tradiciju svoje obitelji.
 
 
Ivana
 
Jedna od njih je i Ivana, koja je dio obitelji već 7 godina. Kroz razgovor nas je vratila u svoje djetinjstvo, miris domaćeg kruha i kolača i dobra stara vremena. Njene spretne ruke pripremaju vaše omiljene kroasane i čine da uvijek imate svježe spremne na našim policama. Sretnom je čine sitnice, obitelj i djeca, za koju bar jednom tjedno priprema kolače. U Mlinima je pronašla prijatelje pa je svaki radni dan lakši i pun osmijeha.
 
Ruža
 
Kada dođete u našu Pekarnicu u Strugama jedno od nasmijanih lica, koje vas dočeka je naša Ruža. Dom je gdje je srce, kaže ona, a na prvi spomen doma i tradicije ističe da sve što se pripema u našoj proizvodnji priprema se s ljubavlju, puno pažnje, koristeći iskustva od davnina. Umijeće je napraviti jedan kruh na tradicionalni, starinski način. Sama pomisao da proces kreće od proizvodnje brašna do gotovog proizvoda dokaz je da nešto radimo dobro, okupljamo hercegovačke obitelji oko trpeze. Ruža ranim jutrima kreće u pekarnicu, gdje sluša tugu i sreću kupaca, daje im savjete, a dame s kojima radi ne bi nikada mijenjala jer ih gleda kao drugu obitelj. Nakon radnog dana prepunog smijeha i ljudskih priča, vraća se svojoj drugoj ljubavi, cvijeću.
 
 
Daria
 
Sve nas raduju običaji i uspomene, koje smo stvarali s bakama i dedama.Naša Daria nas je vratila u djetinjstvo i božićna jutra na selu uz žito i svježepečen domaći kruh. Društvena, pozitivna i uvijek nasmijana, sreću vidi u malim stvarima i prihvatanju sebe onakvim kakvi jesmo. Kada bira svojeMlini favorite, odlučuje se za Kroasan s čokoladom ili kraljicu pita, kako je od milja zove, pitu Tikvaru. Iskoristiti svaku pruženu priliku jer život je kratak i dragocjen, njena je mudrost stečena godinama. Svaki dan učimo jedni od drugih i rado stvaramo zajedničke uspomene u našoj Mlini obitelji, a onda ih dijelimo s vama kroz vaše omiljene okuse.