NOVOSTI

Doručak s povodom

Svake godine, Mlini d.o.o. organizira poseban dan za naše mališane. Cilj ovog događaja je upoznati najmlađe članove naše zajednice s načinom funkcioniranja naše kompanije i samim poslovanjem.

Djeca imaju priliku stupiti u svijet proizvodnje gdje će iz prve ruke naučiti kako se izrađuju naši proizvodi. Oni rade zajedno s našim stručnjacima, stvarajući vlastite proizvode i tako stječu dragocjeno iskustvo.  Naša briga za  najmlađe članove ne završava ovdje. Kako bismo naglasili važnost zajedništva i brige za druge, djeca sudjeluju u posebnoj aktivnosti – pripremi doručka za one koji ga najviše trebaju.

Ove godine, povodom Dana kruha, posjetili smo Betaniju- dom za stare i iznemogle osobe s hospicijem u Čapljini. Odlučili smo podijeliti radost doručka s njima što je bilo pravo iskustvo zajedništva i brige jednih za druge. Nadamo se da će ovo poslužiti kao inspiracija i primjer svima u zajednici kako bi i  oni odvojili malo vremena za volontiranje i doprinos. Zajedničko dobro čini nas boljim ljudima. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje ćemo organizirati kao društveno odgovorna kompanija kako bismo zajedno pridonijeli boljoj zajednici.

Ovom praksom već od malih nogu budimo osjećaj odgovornosti i solidarnosti kod naše djece. Osim radionica i proizvodnje, mališani se imaju priliku upoznati  s različitim radnim mjestima svojih roditelja, kao što su pekari, vozači kamiona, prehrambeni tehnolozi, trgovci i mnogi drugi.

Također, s ponosom izdvajamo vrijeme za organizaciju zabavnog programa s darivanjem malih junaka koji su sudjelovali u našem posebnom danu.

Mlini su uvijek posvećeni obitelji, tradiciji i zajednici te s veseljem nastavljamo s našim radionicama I projektom “Kad se male ruke slože”  pružajući priliku našoj djeci da nauče, rastu i budu inspiracija za budućnost. Zajedno svjedočimo da se sve može, kad se male ruke slože.

Mlini d.o.o.

Struge bb 88306 Gabela

Čapljina, BiH