NAŠA PRIČA

Priča Mlini započinje u selu Struge u dolini rijeke Trebižat, nedaleko grada Čapljine u Hercegovini. Ovo malo slikovito mjesto nekada je bilo mlinarsko središte i mjesto razmjene seljačkih dobara iz cijele doline. Brzaci rijeke Trebižat bili su izvrstan izvor energije za pokretanje mlinskih kola. Stoga nije ni čudno da je upravo ovdje Vide Krešić kupio staru vodenicu i tako započeo priču koja traje od 1929. godine. Posao je iz godine u godinu rastao pa je prvu privatnu pekaru obitelj Krešić otvorila u Čapljini 1991. godine. Nedugo nakon toga, Mlini je proširio svoju djelatnost i investirao u pogon za izradu sušene tjestenine. 2008. godine vodstvo kompanije preuzima mladi tim što rezultira još modernijim načinima rada, posebice u području proizvodnje.

 

Mlini je tijekom godina izrastao u stabilnu kompaniju koja djeluje na području Bosne i Hercegovine. Danas Mlini nudi bogat izbor pekarskih i mlinarskih proizvoda koje proizvodi i kreira u vlastitoj proizvodnji. S vremenom je obnovljena mlinica stara 500 godina i u njoj se melje žito na način na koji su to radili naši stari. Ponosni smo što ljudi i danas dolaze u Struge po svježe domaće brašno kao što su to radili nekad. Integralna brašna koja proizvodimo, koristimo za proizvodnju domaćeg kruha i ostalih pekarskih proizvoda. I dalje radimo po tradicionalnim recepturama u kombinaciji s modernim tehnologijama i znanjem koje konstantno unaprjeđujemo. Mlini proizvodi danas su dijelom široke distributivne mreže, a na našim policama mogu se naći pekarski proizvodi, brašno iz našeg mlina te brojni smrznuti proizvodi.

Mi u Mliniju vjerujemo da tradicija inspirira inovaciju pa unatoč modernizaciji našeg proizvodnog procesa i dalje inzistiramo na tradicionalnim vrijednostima. One su temelj kvalitete i prepoznatljivosti naših proizvoda koji se proizvode po domaćoj recepturi bez konzervansa i aditiva. Osnovna misao vodilja naše kompanije je pružiti svakom kupcu zadovoljstvo kupnje vrhunskom uslugom i proizvodima najviše kvalitete. Svi procesi proizvodnje su strogo kontrolirani i odvijaju se prema ISO i HCCP standardima, odnosno sustavima osiguranja sigurnosti hrane kao i neprestanom poboljšanju proizvodnih procesa. Potičemo kupovinu domaćih proizvoda, a njegujući naše temeljne vrijednosti vjerujemo da kreiramo pozitivan društveni utjecaj.

Mlini je od proljeća 2013. godine član Richemont kluba, udruge stručnjaka u pekarstvu i slastičarstvu koja promiče interese i unaprjeđuje kvalitetu pekarske i slastičarske struke.

Kroz ovaj klub potiče se međunarodno prijateljstvo između pekara i slastičara kao i razmjena iskustava, ideja i informacija bitnih za struku. Kao članovi Richemont kluba naši se djelatnici, između ostalog, usavršavaju na različitim seminarima, kontinuirano nadograđuju stručna znanja, sudjeluju na sajamskim izložbama te sudjeluju u kvalitetnijem i sustavnijem utvrđivanju standarda kvalitete proizvoda.

Mlini surađuje s brojnim partnerima poput malih i velikih trgovačkih lanaca te brojnih trgovina u gradovima diljem BiH.

Pogledajte našu listu partnera ovdje >>>

Postani i ti Mlini partner!

Mlini d.o.o.

Struge bb 88306 Gabela

Čapljina, BiH

PRATITE NAS

BUDIMO U KONTAKTU!

Mlini 2019 ©All rights reserved.